Kjo është marrëveshja e nënshkruar sot nga Kryeministri Hoti në Shtëpinë e Bardhë (DOKUMENT)

Klan Kosova ka siguruar marrëvshjen e nënshkruar sot nga Kryeministri Avdullah Hoti dhe Presidentit serb Aleksandër Vuçiq në Shtëpinë e Bardhë.

Marrëveshja me karakter ekonomik, u nënshkrua nën prezencën e Presidentit amerikan Donald Trump, njofton Klan Kosova.