Kosova pjesëmarrëse në turneun e futbollit ‘Kupa e Paraguait 2019’

Në Panama është bërë hapja solemne dhe prezantimi i 24 ekipeve pjesëmarrëse në turneun diplomatik të futbollit ‘Kupa e Paraguait 2019’.

Ekipet pjesëmarrëse përfaqësojnë Ministritë e Punëve të Jashtme dhe misioneve diplomatike, transmeton Klan Kosova.

Ekipi i Kosovës do të ndeshet me ekipet e Panamasë, Kilit, Italisë, Holandës dhe Koresë së Jugut.

Më poshtë mund ta lexoni njoftimin e Ambasadës së Kosovës në Panama: