“Kosovë të qofsha falë”, Arbnora Zogjani publikon këngë në 16 vjetorin e pavarësisë

Këngëtarja Arbnora Zogjani ka publikuar këngë të re në vigjilje të 16 vjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Kënga titullohet “Kosovë të qofsha falë”.

Kënga është sjellur me videoklip nga “TIKTAK”, teksa tekstin dhe muzikën i ka bërë Arsim Bunjaku.

Më poshtë ndiqni këngën: