Kryeministri Albin Kurti udhëton për në Mbretërinë e Bashkuar

Zyra për Media e kryeministrisë ka bërë të ditur se kryeministri Albin Kurti ka udhëtuar për në Mbretërinë e Bashkuar bashkë me ministrin e Financave, Hekuran Murati.

Ata do të marrin pjesë në Samitin për Investime në Ballkanin perëndimor nga Banka për Rindërtim dhe Zhvillim.

“Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka udhëtuar për në Londër të Mbretërisë së Bashkuar. Ai, së bashku me ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, do të marrë pjesë në Samitin për Investime në Ballkanin Perëndimor 2024 të organizuar nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim”, ka njoftuar ZKM./Fokusi.info/