Kryetari i Këshillit të Prindërve të Kosovës i uron mësuesit

Kryetari i Këshillit të Prindërve të Kosovës, Bajram Beqiri në rrjetin social “Facebook” i ka uruar mësuesit dhe pedagogët me rastin e 7 marsit ditës së mësuesit.

Postimi i tij në “Facebook”: