Lajmet se ka pasur të shtëna me armë dhe të plagosur në Veri dalin të rreme, flet drejtori i Policisë

Drejtori i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti ka thënë se janë detyruar që t’i bllokojnë vendkalimet kufitare.

Shkak për këtë sipas tij, është bllokimi i rrugëve.

Në një prononcim për Nacionalen, Mehmeti tha se nuk ka polic të lënduar e as qytetar të plagosur.

“Disa bllokada i kanë vendosur qytetarët atje në Veri, andaj jemi detyru me i mbyll vendkalimet kufitare deri në momentin kur të lirohet rruga. Nuk ka polic të lënduar e as qytetar të lënduar’’, tha Mehmeti.