LDK-ja ofron zgjidhje për demarkacionin

Shefi i GP të LDK-së, Avdullah Hoti ka folur pas takimit të mbajtur në mes të partive politike.

LDK i bën thirrje koalicionit që të dakordohet me zgjidhjen e propozuar nga LDK, që t’i sigurojnë votat e shumicës.

Komunikata për medie:

Lidhja Demokratike e Kosovës, në takimet me partitë e koalicionit qeverisës, ka ofruar zgjidhjen më të arsyeshme, e cila i hap rrugë ratifikimit të Marrëveshjes për Shënimin e Kufirit ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi.

LDK-ja u bën thirrje partive të koalicionit qeverisës që të dakordohen me zgjidhjen e propozuar nga LDK-ja dhe t’i sigurojnë votat e shumicës qeverisëse.

LDK-ja i siguron qytetarët se vullneti i saj është në përputhje të plotë me vullnetin e tyre për lëvizje të lirë dhe se grupi jonë parlamentar është unik në këtë qëndrim.

Zyra për Informim e LDK-së.