Lendita Selimi publikon këngën e re “Ismet Jashari”

668

Këngëtarja Lendita Selimi në bashkëpunim me produksioni muzikor “Baresha” dhe riorkestrim nga MD studio dhe ArtFron Media, publikoi këngen e re “Ismet Jashari”, shkruan Fokusi.info.

Lendita Selimi me talentin e saj në muzikë, ka arritur që të marrë vëmendjen e publikut duke publikuar disa këngë,të cilat janë pritur mjaft mirë nga publiku.