Me lot në sy po i shkruaj këto fjali për kolegun dhe mikun tim Hivzi Krasniqi

1296
Të ndjerin Hivzi Krasniqi, kolegu dhe miku i tij Sabit Ballabani, e kujton me mall.
Miq të nderuar
Me lot në sy po i shkruaj këto fjali për kolegun dhe mikun tim Hivzi Krasniqi i cili u nda dje nga jeta.
Hivziu mi dha hapat e parë në gazetari,ai me mësoi si ta dua profesionin,ai ishte njeri me virtyte të larta njerëzore.
Ju njoftoj se varrimi i tij bëhet sot me 16.02.2019 në ora 15 ne varrezat e qytetit në Pejë ndërsa Radio Kosova me 20.02.2019 në ora 12;00 në Kino ABC në Prishtinë do të mbaje një mbledhje komemorative.