Meta: Palët t’i thërrasin mendjes

426

Presidenti Ilir Meta në një deklaratë për mediat ka thënë se vendi nuk ka pse të shkojë në konfrontim dhe se të gjithë duhet të marrin përgjegjësitë e tyre.

“Të gjithë t’i thërrasin mendjes dhe të mos jenë egoistë. Shqipëria nuk ka pse të shkojë në konfrontim. Të gjithë të marrin përgjegjësitë e tyre. Askush nuk duhet t’i delegojë përgjegjësitë e tyre, aq më tepër presidentit të Republikës”, u shpreh Meta.