Ministri i VV-së, Liburin Aliu, vizition çlirimtarët që po mbahen në Hagë

Ministri i VV-së, Liburin Aliu, ka vizituar sot çlirimtarët që po mbahen në Hagë.

Kështu u njoftua në rrjete sociale, përmes një fotoje të publikuar, shkruan Fokusi.info.

“Të bindur se lufta çlirimtare e Kosovës është e pastër dhe Gjykata Speciale është kundër lirisë së Kosovës”, shkruhet në postim.