Mirena ironizon me Qeverinë për Ditën e Kushtetutës: Dita që e urrejnë më së shumëti

Gazetari Ilir Mirena ka ironizuar me Qeverinë për Ditën e Kushtetutës, e cila shënohet ç’do 9 prill.

Mirena ka shkruar se kjo është dita të cilën Qeveria dhe Albin Kurti e urrejnë më së shumëti.

“Sot Dita e Kushtetutes se Kosoves, dita qe Qeveria dhe Albin Kurti e urrejne me se shumti…”

Ndryshe, Qeveria Kurti tërë kohën është konfrontuar me gjyqtarët e Kushtetuesës, sepse shumë nga ligjet e draftuara nga ta, nuk e kaluan testin e kushtetutshmërisë.

Lini një Përgjigje