Momenti kur gazetarët bojkotojnë Rozeta Hajdarin: Vetëm dy media e ndjekin konferencën

Gazetarët në mënyrë të organizuar e kanë bojkotuar konferencën e ministres Rozeta Hajdari.

Kjo në shenjë revolte ndaj vendimit për mbylljen e Klan Kosovës.

Në sallë për ta përcjellur konferencën kanë mbetur vetëm KTV-ja dhe KosovaNews, mediumi i afërt me pushtetin.

Momenti: