Moti sot në Shqipëri

E mërkura do të mbetet në të njëjtat kushte atmosferike në Shqipëri.

Do të jetë me diell në të gjithë vendin me ndikim më të madh në Ultësirën perëndimore.

Era do të jetë e lehtë me drejtim Veriperëndim (NË) me shpejtësi 8-12m/sek në bregdet. Valëzimi do të jetë i forcës 3 lartësi vale 0,5 deri në 1,5 metër në det të hapur.

Temperaturat do të jenë me rritje.

Temperaturat minimale dhe maksimale:

Zonat malore 15/32°C

Zonat e ulëta 17/37°C

Zonat bregdetare 21/35°C