Ndodhë në Gjakovë, ia vret qenin sepse ia ngrën pulen

Janë arrestuar dy të dyshuar, në fshatin Sopot, Gjakovë.

Janë arrestuar dy të dyshuar, një mashkull K-Shqiptar dhe një mashkull K-Rom, pasi që i dyshuari i parë ia kishte vra qenin të dyshuarit të dytë, ndërsa i dyshuari i dytë nuk ishte përkujdes për qenin pasi i kishte ngrënë një pulë te dyshuarit të parë.

Me vendim të prokurorit të dyshuarit janë liruar në procedure të rregullt.