Nesër përkujtohen dëshmorët Naser Hajrizi dhe Asllan Pireva

Me rastin e 37-vjetorit të rënies në ballë të demonstratave të vitit 1981, nesër më 2 prill 2018, do të përkujtohen dëshmorët Naser Hajrizi dhe Asllan Pireva.
Me këtë rast, duke filluar nga ora 12:00 do të bëhen homazhe tek vendi i rënies,  afër objektit të Qeverisë së Kosovës, në nderim të veprës së tyre.