Një prind i frustruar me situatën: Çfarë më duhet mu Kosova, kur tre djemtë i kam jashtë

Stërzgjatja e formimit të Qeverisë ka irrituar qytetarët të cilët nuk po shohin më perspektivë në Kosovë.

Ato po shprehen të indinjuar me situatën dhe me ikjen e të rinjve nga vendi.

Në rubrikën Blix Vox njëri nga qytetarët shprehet se të tre djemtë e tij janë larguar nga vendi dhe atij tashmë s’ka çfarë i duhet Kosova.

“Unë i kam tre djem të tre më kanë dalë jashtë, çfarë po më duhet mu Kosova. Politikanët e tonë kishin qenë të shitur me e pru punën deri këtu me ik rinia. Sot populli po ikë dhe këta e kanë kapë pushtetin dhe spo dunë me lëshu” shprehet qytetari i indinjuar.