Përfshihet nga zjarri një shtëpi në Deçan

438

Një banorë në Deçan ka raportuar se në rrethana të panjohura nga zjarri është përfshirë shtëpia e tij.

Njësitë relevante dhe zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë lokalizuar zjarrin. Përveç dëmeve materiale që dyshohet të jenë në vlerë rreth 20 mijë euro, nuk raportohet për lëndime në njerëz.