Përplasje në mes Hakif Bajramit dhe Nexhmedin Spahiut (Video)

Këtë të diel në emisionin “Kojshia Show”, mysafirë ishin, historiani Hakif Bajrami dhe analisti politik, Nexhmedin Spahiu, të cilët diskutuan për historinë shqiptare.

Në këtë emision kishte edhe debate të ashpra mes të ftuarve kur u diskutua për kombin kosovar, madje nuk munduan as fyerjet e ofendimet mes njëri tjetrit.

Spahiu akuzoi historianin Bajrami se historia e këtij të fundit është gënjeshtër, ndërsa reagimi i historianit ishte epik.

Për ta parë këtë moment, shikoni emisionin nga minuta 49:00.