Piloti shpëton 89 persona, bën uljen emergjente në aeroplanin pa rrota (Video)

590

Një pilot i Myanmarit ka shpëtuar jetën e 89 personave, pasi ka bërë një ulje emergjente në aeroplanin pa rrota, sipas një zyrtari.

Një video e paverifikuar është duke qarkulluar në rrjete sociale, e cila shfaq një zbritje emergjente heroike, përpara se “hunda” e avionit të zvarritej dhe ta ndalonte atë.

Piloti ka provuar një procedurë emergjente rezervë për të nxjerrë rrotat, por që rezultoi pa sukses.

Video me sa duket është realizuar nga një nga pasagjerët dhe postimi në internet ka treguar një evakuim urgjent , por të sigurt të pasagjerëve dhe të ekuipazhit.