Polici shpëtimtar

1024

Ky polic i guximshëm lidhi prangat për dorën e tij dhe të gruas, e cila donte të kryente vetëvrasje.

Ai hodhi çelësin larg në mënyrë që t’ia bënte asaj me dije se nuk do të vdiste vetëm.

Ky akt e bindi atë të ndryshonte mendjen e saj, në mënyrë që mos të hidhet nga ndërtesa dhe të bënte vetëvrasje.