Pompeo anulon në minutat e fundit takimin me Merkel! Gazetarët e akredituar nuk e dijnë se ku shkojnë

543

Sipas informatave të gazetarëve prezent në avionin e Sekretarit të Shtetit Mike Pompeo, ata janë lajmëruar në minutat e fundit se nuk do të udhëtojnë në Berlin, por do të shkojnë në një vend tjetër, nga i cili ata “nuk mund të raportojnë para se të largohen nga aty”.

Mbetet enigmë se cilat ishin ato “arsye urgjente” të anulimit të takimit të Pompeo me Merkel dhe cili është vendi ku ata janë nisur!

Në takimin mes Pompeo dhe Merkel do të duhej të bisedohej edhe për zgjidhjen e çështjes së Kosoves.

Fokusi.info do të ju mbaj të informuar në vazhdimësi lidhur me këtë ngjarje.