Qeveria: Regjistrimi i popullsisë nis më 1 nëntor

Nga ekzekutivi nuk dhanë koment për mos sigurimin e pajisjeve teknologjike, veçse e bën të qartë se procesi starton më 1 nëntor, ashtu siç kishin paraparë në fillim.

“Vendimi i Qeverisë, i bazuar në Ligjin për Regjistrimin e Popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave, cakton datën 1 nëntor për fillimin e procesit të regjistrimit. I njëjti vendim parasheh që regjistrimi të bëhet në terë territorin e Republikës së Kosovës”, tha për Front Online Përparim Kryeziu, zëdhënës i Qeverisë.