Rama publikon artikullin gjerman: Shqipëria, tipi i ri i brendshëm për opsione të bukurisë

646

Kryeministri Edi Rama e ka filluar ditën e sotme me publikimin në rrjete social të një artikulli gjerman lidhur me bukuritë e Shqipërisë. 

Artikulli është shkruar nga Helene Milde dhe veçanërisht trajton turizmin shëndetësor, ku flitet për trajtimin mjekësor në Shqipëri dhe klinikat dentare. Gjithashtu artikulli gjerman flet dhe për klientët të cilët vijnë nga Italia dhe Gjermania për të marrë shërbimet dentare në Shqipëri për shkak të tarifave të ulëta.

Ndërkohë artikulli hapet me fjalët “Shqipëria, një vend i vogël që shtrihet në brigjet e deteve Adriatik dhe Jon. Deti ende nuk ka bërë përparim në turizmin shëndetësor. Të brendshmit e dinë shumë mirë për bukuritë dhe mikëpritjen e njerëzve. Por, Shqipëria ka ende shumë për të ofruar”.