Regjimi i Vuçiqit transporton automjete të blinduara nga Kraleva në Rashkë

Mëngjesin e sotëm kamionët ushtarakë po transportojnë autoblinda në rrugën nga Kraleva në Rashkë, që është edhe një dëshmi se gjendja në veri të Kosovës është e jashtëzakonshme pas të shtënave të djeshme në fshatin Banjskë afër Leposaviqi ku një polic i Kosovës dhe tre sulmues serbë u vranë.

Kështu raporton “Blici” serb.

Mediumi serb ka publikuar pamje të një kolone kamionësh ushtarakë të ngarkuar me autoblinda rrugës për në Rashkë.