Rinia e AAK-së sfidon Vetëvendosjen

684

Rinia e AAK-së në Prizren ka sfiduar Lëvizjen Vetëvendosje, shkruan Fokusi.info.

Ata ia kanë bashkangjitur edhe shiritin e zi shiritave të kuq të vënë nga Vetëvendosje, duke thënë se kështu i plotësojnë ngjyrat e flamurit kombëtar.

Postimi:

Ngjyra e kuqe simbolizon dashurinë ndaj komunizmit dhe stalinizmit.
Rinia e AAK-së shtoi ngjyrën e zezë dhe ju tregoi se këtu mund të valojnë vetëm ngjyrat kombëtare shqiptare.