Rreth 50 ari grurë përfshihen nga zjarri në Rahovec

Të shtunën në Rahovec janë pëfshi nga zjarri rreth 50 ari grurë dhe një vreshtë.

Policia njofton se zjarri është lokalizuar, ndërsa rasti është nën hetime.

“ZJARRVËNIE/Rr. Gjakova, Rahovec 22.07.2023 – 16:10. Është raportuar se është përfshi nga zjarri një sipërfaqe rreth 50 ari e mbjell me grurë si dhe një vresht. Njësit relevante policore kanë dalë në vendin e ngjarjes si dhe zjarrfikësit të cilët kanë lokalizuar zjarrin. Rasti nën hetime”.