Rukiqi: Paraja publike po fle në Thesar, Qeveria kërkon nga qytetarët të kursejnë

0
94

Ish-kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka reaguar pas kërkesave nga qeveria për kursime, shkruan Fokusi info.

Rukiqi ka thënë se paratë publike po flenë në Thesar, e Qeveria gjithë barrën e ka kaluar te populli.

POSTIMI:

Me 21 Janar, ende pa perfunduar dimri i kaluar, kam propozuar investime, perkatesisht linje buxhetore per efiçence te energjise, perfshire izolimin e shtepive.

Ne nje kohe kur paraja publike po “flen” ne Thesar, Qeveria po kerkon qe vet qytetaret ta bartin barren e investimeve ne efiçence.

Ende ka kohe qe te perkrahen bizneset dhe amviserite, per izolime, per poça, per kulme, per bojlera, per pompa termike, etj.

Ne vend te keshillave se si te lahemi dhe si ta perdorim bojlerin, shume me efikase do te ishte ndarja e nje fondi per investime ne efiçence./Fokusi.info/