Skandal në Kupën e Botës: Tifozët serbë shfaqin hartën e Kosovës me ngjyra të Serbisë në ndeshjen ndaj Brazilit

0
572

Tifozët serbë vazhdojnë të shkelin çdo rregull të FIFA-s.

Sonte në ndeshjen e Kupës së Botës që po luhet mes Brazilit e Serbisë, tifozët serbë kanë shfaqur në tribuna një hartë të Kosovës me logo të Serbisë.

Ky cilësohet një racizëm tipik dhe po vazhdon herë pas here nga serbët.