Tërmet në Tetovë

0
219

Një tërmet ka dridhur Tetovën para pak minutave.

Kjo është epiqendra e tërmetit që dridhi Tetovën para disa minutave, ende nuk tregon sa shkallë ishte dhe ku është saktësisht.