Tifozët e zemëruar ndaj ekipit të tyre

Pas disfatës që pësuan nga TGS Hoffenheim, lojtarët dhe drejtuesit e FSV Mainz 05 u mblodhën në lëndinën e Arena-s në Sinsheim.

Pasiqë u konsultuan shkurtimisht, vendosën për të shkuar direkt në kabinën e tyre, ku dëgjuan “tmerrin” e zemërimit të tifozëve që këndonin si një kor:

“Ne jemi ngopur” dhe “Ne jemi Mainzer e ju nuk jeni”, të cilat thirrje jehonin në stadium, këngë që nuk janë të njohura në mjedisin 05. Sidomos jo gjatë një karnavali.