Tingëllon pabesueshëm, por ka ndodh: Gruaja lind binjakë dy herë në të njëjtin vit

Për Alexzandria Wolliston (25), 2019 ishte një vit mjaft tërheqës.

Në fakt, më 13 mars, ajo lindi binjakët Malachi dhe Mark, dhe më 27 dhjetor, ajo solli në botë edhe binjakët, djemtë Kaylen dhe Kayleb.

Tingëllon e pamundur? Kjo nënë e re është dëshmi se është e mundur. Megjithëse, mjekët pajtohen që shanset për të lindur dy palë binjakë në të njëjtin vit, janë më pak se shanset për të fituar lotarinë.

Alexzandria, e cila përveç katër djemve të saj, është nëna dhe vajza e Ar’Mani, dy vjeç, pranon se nuk ka planifikuar të ketë më shumë fëmijë pas binjakëve të parë.

Kjo është arsyeja pse rezultati i ultrazërit në qershor, në të cilin ajo mësoi se ishte përsëri shtatzënë dhe përsëri po mbante binjakë, e gjeti plotësisht të papërgatitur. /kp/