Tomë Gashi bëhet avokat i Dukagjin Nikollajt: I kërkuar nga FBI dhe i përfshirë në tragjedinë e “Bon Vivant”

Tomë Gashi ka bërë të ditur se e ka marrë rasin e Dukagjin Nikollajt të njohur si “Duka”.

Gashi e ka publikuar autorizimin në rrjete sociale.

“Duka” është ende në arrati për tragjedinë në Bon Vivant. Ai është në kërkim nga FBI për trafikim droge.

Postimi i Gashit:

Nga sot Dukagjin Nikollaj – Duka ka Avokat.

Incizimet pamje kane…!

Faktet askush mos te guxoje t’i ndryshoje – ligji do te veproje dhe secili do te pergjigjet per ate qe ka bere!