Vesa Smolica publikon këngën e re

Këngëtarja Vesa Smolica, ka publikuar projektin e parë për vitin 2021.

Ajo ka lansuar këngën me videoklip, e cila është shfaqur me shumë stil.

Në këtë projekt muzikor, Vesa ka paraqitur në mënyre vizuele tekstin e këngës.

Ndryshe, melodia dhe teksti i këngës ‘Njësoj’ janë bërë nga vet këngëtarja.