Xhavit Haliti dhe Adem Grabovci sfidohen nga i treti në garën për kryetar të PDK-së dega në Pejë

1108

Xhavit Haliti dhe Adem Grabovci si duket do të sfidohen nga një i tretë në garën për kryetar të PDK-së dega në Pejë.

Në një postim në rrjetin e tij social Facebook, Avni Shala asambleist i PDK-së në Komunën e Pejës, ka treguar se kandidat tjetër që do t’i sfidoj Xhavit Halitin dhe Adem Grabovcin, do të jetë komandanti i Brigadës 136, ish drejtori i Urbanizmit në komunën e Pejës, Sali Lajçi.

Më poshtë postimi i tij, i përcjellur dhe me foto: