Zhduket një person në Skenderaj

Një person është zhdukur në Skenderaj.

Për zhdukjen e tij policinë e ka njoftuar nipi i tij.

Ende nuk dihet për vendodhjen e personit të zhdukur.

“Skenderaj , 30.07.2023 – 03:00. Më 08.08.2023 ankuesi kosovar ka njoftuar policinë se axha i tij që ka probleme mendore ka dalur nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e tij. Rasti në hetime”, thuhet në njoftim.