37 aksidente e mbi 1000 tiketa gjatë ditës së djeshme (foto)

420

Siç raporton policia gjatë ditës së djeshme në territorin e Kosovës kanë ndodhur 37 aksidente komunikacioni, 14 kanë qenë me lëndime, ndërsa 23 kanë kaluar vetëm me dëme materiale.

Janë shqiptuar 1235 tiketa për kundërvajtje dhe janë arrestuar 22 persona.

14 persona janë ndalur në mbajtje, ndërsa 5 kanë shkuar në vuajtje të dënimit.