A e ka prekur Shqipërinë koronavirusi?- flet Edi Rama

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka njoftuar se koronavirusi nuk e ka prekur Shqipërisë, por si për të gjithë botën, është një kërcënim portncial.

Sipas tij, janë marrë të gjitha masat në rast se Shqipëria do të duhej të përballet me këtë virus.

“TË NJËJTAT MENDJE TË SHTHURRURA, QË JU SHQETËSUAN KEQ ME LAJMET FALLCO DHE ME GOJËLIGËSINË E TYRE GJATË DITËVE E NETËVE TË GJATA PAS TËRMETIT, JANË NË VEPRIM.

MOS BINI PRE E TYRE DHE JINI TË SIGURT SE SHTETI SHQIPTAR PO E BËN PREJ KOHËSH DETYRËN PËR TË QENË GATI NË RAST SHFAQJEJE TË KORONAVIRUSIT, TË CILIN JEMI GATI TA PËRBALLIM ME ORGANIZIM E PROFESIONALIZËM TË LARTË”, ka shkruar ai në Facebook.