Sektori privat në Kosovë shpenzoj afër 580 milion euro në blerjen e gjeneratorëve për energji elektrike

Të bërit biznes në Kosovën e pas luftës ka qenë mjaft sfiduese për fat të...

Nënshkruhet Memorandumi për themelimin e Parkut Inovativ dhe Trajnues gjermano-kosovar

Pas nënshkrimit të marrëveshjes ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Ministrisë  Federale për Bashkëpunim...

OEK-u prezantoi rezultatet e studimit “Klima e biznesit në Kosovë”

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK), ka prezantuar rezultatet e studimit “Klima e biznesit në Kosovë”....

Kryetari i Odës Ekonomike: Mungesa e rrymës tregon mjerimin në Kosovë

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Safet Gërxhaliu, ka kritikuar ashpër KEDS-in për mënyrën si...

Më 5 mars do të prezantohen rezultatet e studimit “Klima e biznesit në Kosovë”

 Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) përmes njoftimi për media ka njoftuar se më 5 mars...

Më 6 mars hapet Instituti Blockchain

Më 6 mars në ora 18:00  bëhet hapja solemne e Blockchain Institute në Prishtinë, në...

Yagcilar: Në qershor ligji për pagat

Ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar tha se pagat në Kosovë janë të lidhura me...

Banka Qendrore e Kosovës do të fillojë të merret me monedhat virtuale “Bitcoin”

Bankat Qendore në vendet e Bashkimit Evopian kanë filluar të mendojnë për rregullimin e monedhave...

Kriteret që duhet t’i plotësojnë për pension, emigrantët shqiptarë në Itali.

Të gjithë shqiptarët që kanë jetuar e punuar në Itali mund të përfitojnë pension nga...

Edi Rama i ka dhënë një kahje tjetër skemës së ndihmës sociale në Shqipëri

Janë përjashtuar njerëz nga ndihma sociale, Rama thot se janë të aftë për punë. Kryeministri...

Kosova vend ideal për kriptovaluta

Kripto-valutat janë një trend global dhe kanë tendencë ndryshimin e mënyrës së centralizuar të sistemit...

Venezuela me versionin e vet të Bitcoin-it

Venezuela sot e ka lëshuar versionin e vet të bitcoin-it, petrodollar-in, me çfarë do të...