Kimete Berisha: Pushteti m’i mori edhe shokët!

1. Asnjëra parti nuk më ka ftuar në ndejat e fund-vitit me gazetarë e opinionistë....

Mehmeti, çfarë deshi?! Çfarë tha Mehmeti?!

Pasi konstaton se Hashim Thaçi akuzohet për kohën e të a.q. Qeveri e Përkohshme në...

Barrikada më e madhe e Kosovës është Albin Kurti

Shkruan: Kimete Berisha Baksuzi! Më vjen shumë keq që po e them, ama mendoj se...

Fjalim përçarës i të parës së vendit

E dhimbshme por jo shumë e papritur. Kur urrejtja të mbërthen keq, sigurisht që është...

Serbia ka filluar agresion në Republikën e Kosovës

Shkruan Lendira Berisha SERBIA KA FILLUAR AGRESION NË REPUBLIKËN E KOSOVËS Provokimet e Serbisë ndaj...

28 NËNTORI – Nga Lendira BERISHA

28 NËNTORI Gërsheton një vistër ngjarjesh, brez pas brezi, si muaji historik i shqiptarëve. Pikënisjen...

“Republika e Parë”: Fakte të reja tronditëse për zhdukjen e Remzi Hoxhës

Një kapitull i veçantë i librit “Republika e Parë” e Mero Bazes, trajton me hollësi...

I vetmuar! Është koha për t’u larguar!

Nga Kimete Berisha Kur dikush kërkon nga Ti diçka që nuk mund ta japësh –...

A u mashtruan mësimdhënësit?

Shkruan: Burim Gjaka Greva në arsim këtë vit nisi duke respektuar të gjitha procedurat që...

Strehimi familjar

“Oj shpija e madhe! A doni mysafir?! Sa e sa herë e keni hapur derën...

Albin Kurti dhe Vjosa Osmani po e trajtojnë betejën e Edi Ramës si betejë e një shoku të Hashim Thaçit!

Nga Mero Baze Fjalimi i Edi Ramës në Nju Jork është një akt politik i...

Rrahman Jasharaj po lyp pare, Kryeministri po lyp bela!

Shkruan: Kimete Berisha Albin Kurti po e paguan belanë me pare. ‘Ti lypës e unë...