Stop brutalitetit diktatorial…

Shkruan Lendira Berisha BRUTALITETI DIKTATORIAL NE SHEK XXl, CIVILIZIMI BOTËROR SI REAGIM POLITIKO-DIPLOMATIK E gjithë...

Salihu: Zelensky e ka obligim kushtetues, krerët e ushtarët e UÇK-së nuk e kishin obligim kushtetues luftën

Shkruan Fitim Salihu: Zelenski eshte nje president i madh sepse nuk po e braktis popullin...

I burgosuri politik: Kush është “ati” i pavarësisë së Kosovës? Hashim Thaçi

Në pyetjen se kush është “ati” i pavarësisë së Kosovës, u përgjigja: Kush tjetër përveç...

Rrugëtimi dhe sfidat e Kosovës drejt Pavarësisë!

Shkruan: Bujar Klinaku Shpallja e Pavarësisë së Kosovës më 17 shkurt 2008 ishte kurorëzimi i...

Ne duhet të dijmë ta ruajmë shtetësinë dhe paqen!

Shkruan: Lendira Berisha Po bëhen 14 vite kur Kuvendi e miratoi Deklaratën e Pavarësisë së...

Kërkesë publike Ministres së Arsimit znj. Nagavci!

Nga: Burim Gjaka E nderuar znj.Arbërie Nagavci, Ministre e MASH-it! Në cilësinë e Drejtorit të...

A mund ta kemi një shembull Suedez edhe në Kosovë?

Shkruan: Xhemajl Duraku Më 1995, Ish zv. Kryeministrja e Suedisë e cila priste që të...

Mos të bëjmë: “SHUMË ZHURMË PËR ASGJË”

Shkruan Lendira Berisha Perderisa i derguari i SHBA-së për Ballkanin Perëndimor Gabriel Escobar dhe diplomati...

Rruga e dijes, betejë e vështirë për t’u fituar!

Shkruan Burim Gjaka Nëse marrim parasysh gjithmonë interesin e nxënësve dhe atë e vendosim në...

Armiku i Kurtit është Kurti i vjetër

Shkruan Genc Prelvukaj Shtetarë në mjegull e rrëmujë tek simpatizuesit, kjo është gjendja në mjedisin...

Viti i shkëlqimit dhe rënies së shokut Kurti

Shkruan: Adri Nurellari Viti që po lëmë pas përbën shkëlqimin dhe rënien shembullore të shokut...

Të dëshpruar në fundvit dhe shpresat për një vit më ndryshe!

Shkruan: Burim Gjaka Kemi kaluar një vit mjaftë të gjatë dhe me plotë sfida e...