Sulmet ndaj gazetarëve në veri, Kimete Berisha: Kurti edhe gazetarët i ktheu kundër KFOR-it

Opinionistja Kimete Berisha ka reaguar pas sulmeve që iu bënë gazetarëve të mediumeve kosovare sot...

Nuk do t’i lëmë! Nuk do t’ia dalin!

Shkruan: Adriatik Kelmendi Nuk do t’i lëmë! Nuk do t’ia dalin! T’i bimë shkurt: Nuk...

I rrezikshëm, si Chuck Norrisi!

Nga Kimete Berisha – Unë nuk frikësohem nga sanskionet e Amerikës. – Politika amerikane është...

Garat e diturisë me nxënës dhe harmonizimi i tyre me U.A 04/2022

Shkruan: Burim Gjaka Organizimet e ndryshme me karakter garues për nxënës ( garat e diturisë,...

Farsa e Hagës

Pjekuria shtetërore e shoqërisë kosovare vjen në shprehje pikërisht me gjetjen koncensuale të një barapeshe...

Humbje e madhe e hidhërim i thellë

Humbje e madhe e hidhërim i thellë Fjalë përcjelljeje në amshim për Agron Haradinajn Gllogjan,...

Pse MASHTI anashkalon Epopenë e UÇK-së?

Shkruan: Burim Gjaka Datat 5,6 dhe 7 mars në Kosovë, janë data shumë të rëndësishme...

A mund të funksionojnë shkollat me këtë buxhet simbolik?

Shkruan: Burim Gjaka Derisa arritjet e ndryshme shkencore sot përkrahen në mbarë Botën dhe shpeshë...

Ky është shekulli i shqiptarëve!

Shkruan: Prof.Dr. Shemsedin Dreshaj Në mungesë të strategjisë gjithkombëtare, shqipëtarët sot e kanë pozitën politike...

Epopeja e Minatorëve

Shkruan: Ylber Durmishi Vërtetë Minatorët e Trepçës e ndryshuan rrjedhën e historisë Jugosllave me Grevën...

Keqpërdoruesit e Ibrahim Rugovës në Tiranë

Shkruan: Mero Baze Si problem të standardeve të Perëndimit. Xhafer Deva ka qenë pa diskutim...

Me Serbinë e ka të përbashkët urrejtjen për Amerikën!

Nga Kimete Berisha Me Serbinë e ka të përbashkët urrejtjen për Amerikën! Qeveria Kurti me...