Edhe LDK gjobitet me 2 mijë euro për mosrespektim të masave

289

Pas Partisë Demokratike të Kosovës, Lëvizjes Vetëvendosje, edhe Lidhja Demokratike e Kosovës nuk i ka shpëtuar dënimit prej 2 mijë eurosh nga Inspekcioni Komunal në Prishtinë.

Kjo për shkak se nuk i ka respektuar masat anti-COVID dhe tubimeve që i kanë mbajtur në kohë të pandemisë.