Elon Musk mund të rikthejë në Twitter shqiptarin ” e urryer”

1029

Pasi bleu Twitter-in, njeriu më i pasur në botë, Elon Musk pritet të bëjë disa ndryshime në platformën Twitter duke përfshirë kthimin e llogarive të personave që ishin mbyllur më parë nga rrjeti social.

Musk, i cili e përshkruan veten si “një avokat i fjalës së lirë”, njoftoi blerjen e Twitterit duke shkruar “zogu u lirua”, duke sugjeruar pikëpamjen e tij se rrjeti është tepër kufizues.

Që nga fillimi i tij, Twitter ka ndaluar një numër llogarish të profilit të lartë për shkelje të politikave të tij të përdoruesve. Tashmë përflitet se Musk mund të rikthejë në platformë disa prej të përjashtuarave, midis tyre është dhe shqiptari nga Kosova Martin Shkreli, i cili ishte shefi ekzekutiv i Turing Pharmaceuticals.

/Express