Eskalon protesta në Tiranë, flakë në objektin e Kryeministrisë

670
Protesta e opozitës në Tiranë ka nisur me përplasje mes forcave të policisë dhe protestuesve, teksa protestuesit kanë çarë kordonin e Policisë së Shqipërisë.
Protesutesit kanë rrethuar objektin e Kryeministrisë dhe po tentojnë të thyejnë objektin.
Përpos përplasjes fizike, nuk kanë munguar edhe hedhja e mjeteve plasëse duke shkaktuar tym dhe zjarr.