“F*** NATO”: Protestuesit serbë me maska shajnë KFOR-in afër Jarinjës

Protestuesit serbë me maska në veri të Kosovës kanë brohoritur “Fuck NATO”, duke sharë kështu misionin e KFOR-it, i cili po qëndron pak metra më larg, në anën tjetër nga kufiri i Jarinjes.

Të njëjtit, pasi dogjën pankartën me mbishkrimin “Marrëveshja e Brukselit”, dhe ekspozuan hartën e Kosovës me flamurin serb, kanë nisur edhe brohorimat.

“Fuck NATO.” – kanë qenë disa prej tyre, sipas pamjeve live nga faqja “Srbin.info”.