Fatos Nano në gjendje të rëndë shëndetësore

Ish-kryeministri shqiptar, Fatos Nano, është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe është raportuar se është shtruar aktualisht në reanimacion, në një spital privat.

Nano, 70-vjeçar, mësohet se ndodhet nën kujdesin e mjekëve. Teksa, arsyet e komplikacioneve me të cilat ai përballet, ende nuk dihen.