Gjarprin që ishte futur në shtëpi e hetojnë macja dhe qeni. Shikojeni se cili ka guxim të matet me të (video)

0
671

Një gjarpër i llojit të rrezikshëm, kobra ishte futur në një shtëpi. Gjarprin e a në hetuar macja dhe qeni i shtëpisë.

Por njëra nga këto kafshë ka guximin të përballet drejtpërdrejt me gjarprin.

Në videon e mëposhtme do ta shihni se në raport me gjarprin macja është shumë më e guximshme se sa qeni.