Halil Kastrati ndërton edhe pesë shtëpi në Han të Eelezit

0
235

Në Han të Elezit sot ka filluar ndërtimi i pesë shtëpive.

Këtë e bëri të ditur në Facebook, humanisti Halil Kastrati, i cili tha se kryetari i kësaj komune Rufki Suma ka ndarë nga 1 mijë euro për secilën familje në nevojë.

“Jeta është e llojllojshme, i vizituam 5 familje nevojtare në këtë Komunë dhe kemi parë gjendjen e tyre, u prekëm me rastet dhe historitë e tyre, por megjithatë edhe buzëqeshëm së bashku kur ju treguam që kemi ardhur të ju nisim shtëpitë e reja”, tha Kastrati në Facebook.