Haradinaj: Këto zgjedhje janë më rëndësi, na presin shumë sfida

235

Kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka votuar para pak çastesh.

Haradinaj ka ftuar qytetarët që ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre për votim.

“I lus qytetarët që të votojnë, këto zgjedhje janë shumë me rëndësi. Na presin shumë sfida pandemia dhe përballja me Serbinë”, tha ai.

Haradinaj gjatë votimit ishte i shoqëruar nga bashkëshortja e tij.